Hírek

Friss! Megjelent 2 LEADER helyi pályázati kiírásunk!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a mai napon a térségünkben elérhető LEADER helyi pályázati felhívások közül 2 intézkedésünk jóváhagyásra került. Valamennyi (összesen 9) intézkedésünket az Irányító Hatóság jóváhagyta és meg is jelentek a LEADER alkalmazás felületen.

Az Irányító Hatóság által jóváhagyott helyi felhívásaink az alábbi linken érhetőek el:

https://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/leader-helyi-felhivasok

 

A linkre kattintva megjelenő felületen megtalálható a LEADER ÁÚF nevű dokumentum, mely általános jellegű információkat tartalmaz, továbbá az "Alkalmazás megnyitása" szövegre kattintva megnyílik a LEADER böngésző, melyben megkereshetőek a Göcsej-Zala mente Leader Egyesület jóváhagyott pályázati felhívásai.

 

A korábban megjelent - gazdasági jellegű - 7 intézkedésre a támogatási kérelmeket 2018. január 2-től lehet benyújtani, míg a most megjelent - közösségi jellegű - 2 intézkedésünk keretében 2018. február 5-től lehet támogatást igényelni.

 

A felhívások és azok mellékletei a fenti linken érhetőek el.

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a pályázatok összeállítása során valamennyi vonatkozó hazai és európai uniós jogszabály betartása elvárt és kötelező, különösen ajánljuk figyelmükbe a 2014-2020 programozási időszakban az egyes európai uniós alapokból származó támogatások felhasználásának rendjéről szóló 272/2014. (XI. 5.) Kormányrendelet vonatkozó előírásait.

 

A LEADER pályázati kiírásokkal kapcsolatos információért, tanácsadásért keresse egyesületünk munkatársait (http://gocsej-hegyhat.hu/kapcsolat.html).